• Hakkımızda
  • İletişim/Künye
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
MEDİKAL TEKNİK
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Medikal Ekipman
  • Sağlık
  • İlaç
  • Röportaj
  • Atama
  • Makale
  • |ENGLISH|
  • E-Dergi
No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Medikal Ekipman
  • Sağlık
  • İlaç
  • Röportaj
  • Atama
  • Makale
  • |ENGLISH|
  • E-Dergi
No Result
View All Result
MEDİKAL TEKNİK
No Result
View All Result

COHO – Contract Hotel Expo

14 Ağustos 2015
0
COHO – Contract Hotel Expo

Sağlık, turizm Ilhan Ersozlu-croppedve yeme içme sektörleri Bursa’da yapılacak COHO fuarında buluşacak

BTSO öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa, uluslararası nitelikte yeni bir fuara daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’de otel, restoran, cafe ve hastane sektörüne kontrat işleri yapan güçlü tedarikçileri ilk kez bir araya getirecek olan Contract Hotel Expo Bursa (Hotel, Restoran, Hastane ve İkram Endüstrisi İş Kontratları Fuarı) 11-14 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Contract Hotel Expo Bursa Fuarı’na ilişkin lansman toplantısı, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuar danışma kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve firma temsilcileri ile basın mensuplarının katılımıyla Bursa Sheraton Hotel’ de yapıldı. Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, üretimin ve ihracatın lokomotif kenti Bursa’yı fuarcılık alanında da cazibe merkezi haline getirmek istediklerini ifade etti. Bu kapsamda doğru projelerin ortaya konulması gerektiğini dile getiren Burkay, BTSO’nun öncülüğünde gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı ile Ev&Stil Fuarı’nda önemli bir başarıya ulaştıklarına dikkat çekti.

 

“Bursa fuarcılıkta büyük potansiyele sahip”

Bursa’ya güçlü olduğu alanlarda nitelikli fuarları kazandırmaya devam ettiklerini belirten İbrahim Burkay, Contract Hotel Expo Fuarı’nın da bu kapsamdaki önemli fuarlardan biri olduğunu söyledi. Dünyada rekabetin her geçen gün arttığı bir ortamda 35 bin kişilik BTSO ailesinin ticaretini ve kalite standartlarını geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Burkay, “Bugün gıpta ederek baktığımız uluslararası fuarları Bursa olarak çok daha yüksek kalitede gerçekleştirebilecek potansiyele sahibiz. Bulunduğumuz coğrafyada 2-2,5 saatlik uçuş mesafesinde 1,5 milyar insan yaşıyor. Contract Hotel Expo Bursa Fuarı ile firmalarımızı nitelikli alıcılarla buluşturarak işletmelerimizin pazar payını artırmayı hedefliyoruz. Bursa iş dünyasından yaptığımız işlere katkı koymalarını bekliyoruz” diye konuştu.

 

COHO Fuar_ Lansman Toplant_s_cropped

“TÜRKİYE’DE İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR”

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Contract Hotel Expo Fuarı’nın sağlık, turizm ve yeme-içme sektörlerini bir araya getireceğini ifade etti. Söz konusu fuarın Türkiye’de ilk olma niteliği taşıdığını vurgulayan Ersözlü, “Ekiplerimiz fuar hazırlıkları kapsamında yoğun bir şekilde çalışıyor. Ülkemizin fuarcılık sektörüne yenilikleri eklemeye devam ediyoruz.” dedi.

 

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN ALIM HEYETLERİ GELECEK

11-14 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarın katılımcı profili otel tekstili ve mobilyaları, endüstriyel mutfak ekipmanları ve çamaşırhane ekipmanları, aydınlatma, teknoloji ve güvenlik sistemleri, SPA havuz ekipmanları ve aksesuarları, otel odası ekipmanları ile restoran ürünleri ve ekipmanları sektörlerinde faaliyet gösteren firmalardan oluşacak. ABD, Avrupa, Afrika, Balkan ve Latin ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Uzakdoğu ve Körfez ülkelerinden önemli alıcıların beklendiği fuarda ayrıca otel, tatil köyü ve hizmet sektörü yöneticileri ve satın alma yetkilileri, restoran ve kafe yöneticileri, hastane, eğlence, spor kompleksi, sağlık turizmi, eğlence sektörü firma yetkilileri ile inşaat proje taahhüt firmaları, mimarlar ve tasarımcılar da yer alacak.

 

iletisim.btso.org.tr/COHO

 

Tags: Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)COHOContract Hotel ExpoSağlık Sektörüsonhaberturizm sektörüTÜYAPyeme-içme sektörü
Previous Post

DNA Kader Değil!

Next Post

Sezaryen, bebeğin sağlığını çalıyor!

editor

Next Post
Sezaryen, bebeğin sağlığını çalıyor!

Sezaryen, bebeğin sağlığını çalıyor!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Anasayfa
  • Güncel
  • Medikal Ekipman
  • Sağlık
  • İlaç
  • Röportaj
  • Atama
  • Makale
  • |ENGLISH|
  • E-Dergi

© 2024 Medikal Teknik Dergisi.

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Medikal Ekipman
  • Sağlık
  • İlaç
  • Röportaj
  • Atama
  • Makale
  • |ENGLISH|
  • E-Dergi

© 2024 Medikal Teknik Dergisi.